søndag den 23. oktober 2011

I nattens mulm og mørke


På en bygning omme i vores baggård er der en lille trineffekt, som vores vennepar Asger og Katrine længe har haft planer om at udnytte kreativt. De går begge på Visuel HF, som er et unikt samarbejde mellem Viborg Gymnasium og The Animation Workshop, hvor den to-årige HF er udvidet med et ekstra år til forskellige kreative projekter. 
Her til aften fik jeg så en besked fra Asger, hvor der stod: "Vi har lavet en gave til jer - og i har allerede fået den!" Jeg kiggede ud ad vinduet, og minsandten om ikke den smukkeste silhuet af et træ havde fundet vej til vores baggård. I det hænger en gynge med et lille barn siddende derpå.


Og da jeg kiggede nærmere efter i mørket så jeg et par søde signaturer. En Janosch Tigerente, som er min lille maskot her på SamlerLiv...


... en blåmejse, som jo er Mejses yndlingsfugl...


... samt en underskrift af Kras og Glen - alias Asger og Katrine.


Tusind tak for den fine gave! Jeg er spændt på at se Arthur i hovedet, når vi skal over efter cykeltraileren i morgen tidlig.

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Den er fin :)
Hvor stor er den? Det er svært at se størrelsesforholdet. På det første billede ser den ret lille ud.

Jesper Pedersen sagde ...

Ja, ikke? :)
Jeg vil tro, den er to meter høj fra trætop til barnefod.

Stine sagde ...

Jeg så lige billederne ovre hos Mejse, og der kan man godt fornemme størrelsen. Jeg troede først den var omkring 20 cm :/

Anonym sagde ...

Virkeligt fedt lavet!

Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents sagde ...

Det tager jeg sgu hatten af for. Virkelig godt lavet, og sikke nogle søde mennesker!

Send en kommentar