søndag den 23. oktober 2011

Du danske zombiesommer


"I udkantsdanmark kan ingen høre dig skrige!"

Sådan lyder den fan'tastiske tagline på zombiefilmen, jeg var med til at optage i sommers. Vi var en 15 unge venner og bekendte fra gymnasiet, som indtog den lille, lukkede Hjerk-Harre Skole mellem Skive og Nykøbing Mors. I løbet af en uge blev gymnastiksal og børnehaveklasselokale klistret totalt til i teaterblod og kunstige tarme.


De seneste måneder har folkene bag idéen siddet i klipperummet og sat de mange optagelser sammen til noget, der giver mening, og om to uger munder det hele ud i en gallapremiere på Kasernescenen i Aarhus. Jeg er vildt spændt på at se resultatet, og selvom jeg naturligvis erkender diverse fejl og mangler - alle på holdet var så godt som newbies udi filmproduktion - så er jeg faktisk ret imponeret over kvaliteten.
Se bare denne teaser:

2 kommentarer:

Janus sagde ...

Ser hygsomt ud. Ender det færdige resultat på Youtube engang eller et andet sted, hvor vi i Udkantsudkantsdanmark kan se det?

Jesper Pedersen sagde ...

Det var det bestemt! Jeg håber, den bliver lagt på YouTube til fri afudnyttelse. Jeg har ikke final say hvad det angår, men jeg skal nok tale sagen :)

Send en kommentar