søndag den 2. oktober 2011

Risotto alla Milanese ≠ ris i karrysovs


Jeg har netop spist en udemærket portion ris i karrysovs - problemet er bare, at det skulle have været den italienske egnsret Risotto alla Milanese. Farven er stort set ens, hvad enten man benytter blandingskrydderiet karry eller verdens dyreste krydderi safran - men det bør smagen altså ikke være. 
Lidt fintrevet parmesanost trak smagen i retningen af risotto, men det er altså stadig lidt nederen - især fordi vi fik boller i karry så sent som i går.
Fik jeg sagt, at denne Risotto alla Milanese var en færdigret fra Knorr. Man skal selvfølgelig ikke have for høje forventninger til den slags - og slet ikke, når man har fået den for en udsalgsfemmer i Fakta - men altså... karrysovs?!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

yrk.... kan man tillade sig at brokke sig over færdigretter?!

Send en kommentar