tirsdag den 4. oktober 2011

Er det en abe?


"NEJ! Det sagde jeg simpelthen ikke, for jeg kan ikke se det... jeg... har... jeg kan ikke se så langt. Der sidder en person. Ja. Et rigtigt menneske! Ej, det er da for smart. I en telefonboks. Hold op, jeg skal altså virkelige have... vi har en skærm siddende helt derovre, man kan simpelthen ikke se så langt. Nå, men, nu var det sommer..."
Sidste uges indslag fra TV2s Go' Morgen Danmark, hvor en ældre forbipasserende mand bliver påkørt af to værter i en golfbil er blevet nævnt en del i medierne. Tillad mig imidlertid at overbyde dette hændelige, men morsomme uheld og kaste Go' Morgen-trumfen på: 
Vi må aldrig, aldrig glemme, at Line Baun Danielsen er Dronningen af Bommert! Hendes flirt med racisme er simpelthen det sjoveste i den efterhånden betragtelige bunke af tv-bøffer, som disse live morgen- og aftenshows har bidraget med. 
Men samtidig med, at jeg griner over indslaget (igen og igen og igen) bliver jeg også en smule melankolsk nostalgisk i savnet af dette tidligere så fantastiske programkoncept, som startede til tonerne af Bent Fabrics skønne kendingsmelodi. Dengang værterne drak appelsinjuice i stedet for Red Bull og meteorologerne kendte deres plads. 
På Sprogø!

6 kommentarer:

Davids Engle sagde ...

Så enig Jesper. Jeg nød også morgen TV i det gamle koncept. Kan slet ikke holde ud at se "TV om TV", når værterne OG meteorologerne interviewer hinanden på kryds og tværs af TV2 programmer og har en fest, vi andre ikke er inviteret til. Savner Michael og Ole og Cecilie...;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Den var simpelthen hylende morsom... kan også ligeså tydeligt huske at vi sad og så den... :)) Tak for gensynet... :)

Anonym sagde ...

HØRT!!!!!!!!!!!! Mere hygge tilbage på morgen tv!

Anonym sagde ...

HØRT!!!!!!!!!!!! Mere hygge tilbage på morgen tv!

Anonym sagde ...

HØRT!!!!!!!!!!!! Mere hygge tilbage på morgen tv!

Pernille sagde ...

Det er lidt synd for hende, for hun graver sig bare længere og længere ned i skammens hul jo mere hun snakker! Det er hylende morsomt, og jeg siger også "ja tak" til morgen TV, på den "gammeldags" måde.

Send en kommentar