søndag den 23. oktober 2011

Elgton John og verdens dyreste svamp


Jeg har netop erfaret, at det er højsæson for verdens dyreste svamp; trøflen. Det stod i et nyhedsbrev fra den udmærkede å-café Grappa Piccolo. Det falder meget godt sammen med, at jeg har købt et helt kilo trøfler; af den kagerestrørte-kakaotilsatte-ganeklistrende slags med tivoli krymmel, forståes. 
For en vesterhavsefterårsferie bør afsluttes med et besøg hos Saltum-bageriet, hvor der sælges kilotunge trøfler - oven i købet til en god pris. Nogle gange skulle man tro, at kiloprisen på trøfler og trøfler er den samme, men i Saltum får man 1000 g for bare 44 kroner!

Vi spiste det meste af trøflen som dessert i aftes, hvor vi havde besøg af et par gode (og vildt dygtige) venner, Asger og Katrine. Jeg kreerede også denne smukke chokolade-elg i sidste øjeblik:


Hvorfor der overhovedet skulle kreeres en smuk chokolade-elg i sidste øjeblik, har noget at gøre med en dum sms-korrespondance mellem Asger og mig, hvor vi talte om mousse, mus og moose. Og for at blive i ordspillenes verden, henleder jeg Jeres opmærksomhed på elgens øjne. De skulle egentlig have været rulleøjne, men Mejse kunne ikke finde hendes rulleøjnelager, så i stedet huggede jeg et par af hendes hvid-chokolade-stjerner - de er også mere spiselige. 
Nå ja, ordspillet er som følger: Elgton John!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det hedder romkugle!!!!!1

Jesper Pedersen sagde ...

Nej :)

Anonym sagde ...

Jo.. Oprindeligt gør den :p

Send en kommentar