søndag den 25. juli 2010

Disney for de mindste... og mig

Som skrevet tidligere er mit Disney-samleri sat en smule i bero, eftersom de fleste ting står opbevaret i Strandby. Én af de få samlinger, som vokser sig større for tiden er dén med børnebøger. Engang interesserede de mig ikke, men nu har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor flotte de er.
Her får I lige nogle fotografier taget under den sidste aftensol ude på farmor & farfars fliseterrasse. De fleste af udgivelserne er dele af serier, så skulle nogen eje manglende eksemplarer, er jeg naturligvis interesseret:)

Der er udkommet over 30 af disse søde små pocketbøger, som næsten har samme format som pixi. Jeg har desværre kun seks indtil videre - tre af dem er købt på ét af den forgangne uges mange kræmmermarkeder. Jeg er helt vild med dem!

Mange af bøgerne er figurformet - blandt andet profilbøgerne herover, som indeholder små historier fra mange forskellige film, og det ser herligt ud, når de ligger rodet sammen som her - rent Disneyland!

'Doblerne' var én af de første tv-serier fra Disneys studier, efterfulgt af de velkendte 'Bubbibjørnene' og 'Rip, Rap & Rup på eventyr' Jeg så et par afsnit med dansk tale på lejevideo for mange år siden, men siden har jeg måttet stille mig tilfreds med disse to farverige figurbøger.

Det er sjældent, jeg ser disse bøger med den bløde, blå kant, men ih, hvor synes jeg altså de er flotte!


'En tur i Disneyland' er en sjov papbog, hvor Anders And besøger centrale scener fra de største klassikere.


Samlingens ældste bøger er disse hardbacks, hvor især 'Dyrene vaagner' & 'Stampe' er ret sjældne. De fire nederste er en del af den omfattende serie Fremads Guldbøger, som findes mange steder men desværre ofte en del medtagede & overtegnede.

Og til sidst et fotografi af de nyere udgivelser i tre forskellige formater.

3 kommentarer:

søslerier sagde ...

;)
Jeg samler på striber.......blandt andet!
http://soslerier.blogspot.com/2010/07/striber-striber-striber.html

denglemteskuffe sagde ...

Hej Jesper
;-)
Sikken en utrolig og flot samling du har (den ligner meget vores samling - vi samler på mange af de samme ting - Børnebøger - Disney figurer - og som du selv skriver og alt det andet - som kun lige er påbegyndt - halv færdigt - næsten komplet).
Du skriver nogle gode kommentarer til dine samlinger. Som vi selvfølgelig må ind og se på igen.
Vi har en hjemmeside hvor man kan se lidt af vores samlinger (mangler mange af vores små børnebøger - som kommer på en dag)
Fed Blogs
Venligst
Jette og Jens - denglemteskuffe

Jesper Pedersen sagde ...

Tak for det, Jette & Jens:)
Jeg kender skam godt Jeres side. Sidste år købte jeg en spandfuld Kinderægsfigurer hos Jer, som vi har store planer med:)

Send en kommentar