tirsdag den 24. januar 2012

Velkommen hjem, Arthur


Ind imellem kan jeg virkelig savne tjenerjobbet; at dække bordet, byde gæsterne velkommen, servere maden og rydde op efter dem bagefter. Heldigvis har Arthur et lille legekøkken med masser af flotte ting i både træ, plastik, garn og filt, som han leger med hver dag. Inden han kommer hjem fra dagplejen her midt på eftermiddagen plejer jeg at sætte det hele pænt op og dække et indbydende bord - gerne med Arthurs bedste bamseven Mulle som smilende og åbenarmet vært. 
5 kommentarer:

Magnus :D sagde ...

Vi kommer gerne og spiser :D

Jolana sagde ...

Wow, is this Czech tale hero "Krtek" ? (Krtek = Mole) http://www.youtube.com/watch?v=yiYm6Zab7CE

bare WUNDERBAR sagde ...

Det synes jeg simpelthen så godt om!! :) Det er go´far stil det her... :)

Og så vil jeg lige sende min cadout (staves det mon sådan ?) til din side, det har jeg slet ikke fået gjort.. den har et super cool layout nu.. :)

Jesper Pedersen sagde ...

Magnus, du kan tage med din far herop på fredag :) Jeg regner med at lave real-life pariserbøf... og så har jeg faktisk en ny, gammel zombiefilm, jeg tror, du ikke har set!

Jolana, you're right, it is the wonderful Krtek. Arthur has had the cuddle toy since he was newborn, and he loves watching the cartoons - the old ones! Both Mejse and me grew up with the character :)

Rakel, tak for det hele :) Ja, ind imellem skal der jo ske lidt med bloggens rammer. Jeg er også selv ret tilfreds med resultatet denne gang.

Ps: det staves cadeau ;)

Pi sagde ...

det må fjulme da være dejligt for ham at komme hjem til :)

Send en kommentar