mandag den 16. januar 2012

16 nye Lego Minifigures giver 96 i alt


I dag bliver sjette omgang af Legos Minifigures sat til salg i butikkerne. Jeg har fået smidt 16 forskellige poser til side fra min faste kontakt; en fintfølende herre fra Hjørring, som køber en hel kasse og mærker sig frem til, hvad poserne indeholder. 
Jeg glæder mig især til at samle robotten, rumvæsenet og den kvindelige astronaut - er ret vild med sci-fi-temaet, som har gået igen i alle sæsoner. Men slagteren, narkosesygeplejersken og manden med morgenhår, bamse og pyjamas er nu heller ikke at kimse ad.
Med denne sæson i hus, kan jeg endelig få fyldt en tredje ramme ud - når jeg altså har fået spurgt Mejse pænt, om hun gider lave den.

Jeg så i øvrigt i Playmobils 2012-katalog, at de har lavet deres egen Figures-samling. De har valgt at dele den op i en blå og en lyserød serie med 16 figurer i hver. Personligt synes jeg, der er lidt for meget drengelegetøj/pigelegetøj over dét koncept. 
Figurerne er nu heller ikke nær så seje, som Legos Minifigures - dog er det en ret fed feature, at disse Playmobil-figurer kan skilles ad og samles på nye måder. Det mener jeg aldrig, man har kunnet før med med Playmobil.


8 kommentarer:

Diana sagde ...

Playmobil er way cooler end Lego i min bog haha men det er jo en smagssag :-)))

Jesper Pedersen sagde ...

Jeg har selv leget lige meget med begge dele som barn, men i dag er jeg helt klart en Lego-mand :) Playmobil har helt klart sine øjeblikke, men jeg synes dog ikke Figures er et højdepunkt. Måske synes jeg også, Playmobil mangler lidt selvironi, hvilket Lego har masset af :)

Janni sagde ...

Hej Jesper

Må jeg spørge hvad du giver for sådan en komplet samlig figurer og (alt efter pris) om din kontakt har plads til flere kunder?

Janni sagde ...

...og nåh ja, min søn fik også nogle af playmobil poserne i sin pakke kalender, men på trods af at de er købt 3 forskellige steder (5 poser i alt) er det kun lykkedes os at få 3 forskellige figurer...
Jeg kan godt lige playmobil, men de her er faktisk lidt svære at samle, Benjamin som er 6 og ellers kan bygge hvad som helst i lego, kan ikke selv få de her sat sammen....

Jesper Pedersen sagde ...

Hvis man er lidt fræk, er der noget med nogle snydekoder til de der Playmobil-figurer... de kan vist findes ved en søgning på Google :)
Jeg giver 400 kroner for alle 16 figurer, så det er lige lidt over indkøbsprisen, men til gengæld slipper man for det der dobbelthalløj. Jeg skal gerne spørge ham, om der en ekstra omgang til salg?

Jesper Pedersen sagde ...

Min kontakt har stadig eksemplarer af både serie 2, 3, 4, 5 og 6. Hvis nogle er intereesserde må de endelig gkve lyd :)

Anonym sagde ...

han bytter vel ikke, jeg har den del draculaer osv. efterhånden. Om ikke andet vil jeg vist gerne købe et par stykker, ved du hvad styks prisen er, hvilken han har tilbage osv.

Jesper Pedersen sagde ...

Jeg ved ikke, om han bytter, desværre. Faktisk ved jeg slet ikke, om han sælger figurerne i enkeltstyks - det kunne jeg måske forestille mig, han gør, da han køber dem hjem i kasser og sorterer dem op i komplette samlinger. Det må give en del enkeltstående figurer.

Du må meget gerne sende mig en mail på jesperpmail @ gmail.com - så skal jeg give dig mailen på min kontakt :)

Send en kommentar