søndag den 15. januar 2012

Sådan gør man ham glad


Jeg har i mit liv besøgt en del butikker med brugte film, bøger, tegneserier og lignende. Én ting har disse butikker tilfælles, stort set alle sammen; ejeren er altid arrogant og uvenlig! 
Søger man noget bestemt, hører det til sjældenhederne, at man kan få hjælp til at finde det. "Hvis det ikke står dernede, så har vi det nok ikke" er et typisk svar. Det er som om, de er trætte af alle de folk, der kommer blot for at bladre rækkerne igennem uden at købe noget. Men for hevlede; hvordan skal man ellers finde ud af, hvad der er i deres rodebunker.
Bogcentralen her i Viborg er ingen undtagelse; ejeren ser  sur ud! Dog var et nyligt besøg hos ham en undtagelse, der bekræfter den regel, han ikke var nogen undtagelse af... 
Jeg fandt en god stak ulækker horrorsnask fra 80'erne og 90'erne, og da jeg betalte ved kassen, sagde ejeren smilende: "Det var en blodig omgang. Pas nu på, det ikke drypper ud i tasken!" 
Det handler åbenbart bare om, at man skal købe den rigtige slags film... og nok af dem.

2 kommentarer:

Danagonia sagde ...

Ha ha :-) Det er rigtigt, den slags butiksindehaver er altid sure og mutte. Jeg tror det er fordi, de faktisk helst ikke vil af med nogen af deres skatte ;-)

Jesper Pedersen sagde ...

Det er selvfølgelig også en god grund :) At der kommer så mange uvidende folk ind, som bare vil underholdes, og som dybest set ikke har forstand på kunst eller god smag... heldigvis kom jeg lige forbi ;)

Send en kommentar