lørdag den 7. januar 2012

Tid og rum


Jeg fik et Karlsson Mini Flip-vægur af Mejse i julegave. I den allerherligste orange nuance. Star Wars-orange plejer jeg at kalde den på grund af rebellernes uniformer. 
Uret skal hænge over iMac'en og give mig lidt farve og ikke mindst tidsfornemmelse. Jeg fik med det samme den idé at købe en gammel Star Wars-actionfigur i netop en orange rebeluniform, som kunne stå eller sidde oven på uret. Men de er vist ikke helt til at finde. Måske har han en til at lægge i rodekassen i Saltum, men indtil jeg får mulighed for at tjekke det, har jeg bare lavet min egen. 
I Hama-perler.8 kommentarer:

Louise Sloth sagde ...

sikke en fantastisk blog du har, som jeg først nu har opdaget ( og Mejses opdagede jeg først inden jul) - hvordan dææælen ku´det li´gå til?
Glæder mig til at følge med i et mere maskulint forum med kærlighed for dagligdagen og funktionelle æstetiske ting i den.

Jesper Pedersen sagde ...

Tusind tak for de pæne ord :) Blogverdenen er jo stor og til tider uoverskuelig... det er svært at følge med i alt det spændende, der foregår i den.

Diana sagde ...

Jeg har præcis sårn en figur jeg gerne vil forære dig ;-)

Jesper Pedersen sagde ...

Det var dog helt fantastisk, Diana! Det vil jeg være dig evigt taknemmelig for :)

Diana sagde ...

mail din adr til cherrystar@ofir.dk så er den på vej til at stå på dit ur...

Jesper Pedersen sagde ...

Hermed gjort :)

Anonym sagde ...

Er han nået helskindet frem ? Sendte ham igår

Jesper Pedersen sagde ...

Han er helt fantastisk :) Tusind tak for ham, Diana. Jeg skal nok vise ham frem på bloggen inden længe, så du kan se, han har fået et godt hjem oven på mit ur.

Send en kommentar