tirsdag den 31. januar 2012

Jeg nåede ikke at se 'Freaks'


Mens Arthur hygger sig i legestuen, og Mejse har en af de sjældne hele skoledage, går jeg herhjemme og hygger mig. Jeg skal først møde i skolen klokken 13, da vi skal være i køkkenet til sen aften. 

Jeg har bagt en hel bradepande pizzasnegle, fyldt til bristepunktet med skinke og to slags ost, til Mejse og Arthurs aftensmad.
Jeg har købt tre slemme italienske 70'er-horrorfilm, instrueret af Lucio Fulci - de kan i februar måned fåes i Stereo Studio til blot 25 kroner (note: man skal nok ikke spise pizzasnegle og se dem samtidig).
Jeg har besøgt Blockbuster for at købe 'Hobo With a Shotgun' og modstået fristelsen for også at købe 'Zombie: Nattens Terror', som stod på samme hylde til en 50'er.
Jeg har været omkring biblioteket og låne 'Harry Brown', da vi skal se dén og 'Hobo With a Shotgun' i filmklubben, vi indviede sidste onsdag med 'Human Centipede'-filmene (læs eventuelt mit tidligere indlæg: 'Seje gamle mand!')
Jeg  har skitseret et lille logo til filmklubben, som Asger og jeg snakker om at kalde BIO 42. Såfremt det kan godkendes af de øvrige medlemmer, håber jeg Asger vil arbejde videre med min logo-idé, som han indtil videre i hvert fald synes godt om på Facebook!

Jeg ville gerne have set Tod Brownings horrorfilm 'Freaks' (1932), som jeg har fundet ud af kan streames via Internet Archive. Men det nåede jeg desværre ikke!
Nu er der kun lige akkurat tid til at smage én af de færdige pizzasnegle. Mmmm!

2 kommentarer:

Helle sagde ...

jeg har set den fornylig og jeg ved hvor du kan se den på nettet gratis uden at downloade den nej det er ikke ulovligt der findes sider hvor film bliver lagt ud ... jeg er ikke meget for at ligge linket her ,men hvis du er interesseret så kan jeg sende linket til dig .... helle@mody.dk

Jesper Pedersen sagde ...

Hej Helle,
jeg ser den på Internet Archive, som er en samling af blandt andet gamle klassiske spillefilm indenfor forskellige genrer. Er der noget andet guf på den side, du kender, mon?

Send en kommentar