onsdag den 4. januar 2012

Skæg med & (og A for Arthur)


Den anden dag kom Arthur ud fra sit værelse med et stort, hvidt &-tegn i hænderne og øjne så store som tekopper. "Skæg" sagde han, og det havde han jo ret i! For det er præcist sådan nogle store, hvide tegn hr Skæg laver skæg med - indtil videre har han dog kun rundet tal og bogstaver, og er ikke kommet til symboler som ampersand endnu. 
Jeg syntes, det var ret sejt! Nok har vi set, læst og hørt masser af Skæg - for det er virkeligt underholdende - men jeg troede ikke Arthur havde forstået, det handlede om tegnene. Mikkel Lomborg og hans venner og kolleger bag programmet har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Jeg mener; når en dreng på halvandet år begynder at interessere sig for tegn.
Jeg foreslog med det samme Arthur, at vi satte &'et på én af hans små stole og den store Skæg-bog overfor. Så kunne vi lave noget lækkert mad til Skæg og &, og den var Arthur med på. 
Senere kom mor med et lille, sort A for Arthur, og da vi alle sammen fik lyst til hækleboller med ost, klippede mor et par lækre skiver emmentaler af gul filt. Sikke en fest!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kæft, hvor er I altså nogle seje og dejlige forældre : ) : ) : )

Jesper Pedersen sagde ...

Tusind tak :) Vi gør alt, hvad vi kan!

Arthurs farmor sagde ...

og I gør det fantastisk..... siger en stolt og glad farmor :))))

Send en kommentar