onsdag den 25. januar 2012

Marcipan-human centipede


Asger og jeg brugte eftermiddagen i dag på at bage en kage. En rigtig lækker én, som også var lidt klam. 

Vi har her til aften været oppe på et af animationsskolens loftslokaler sammen med nogle af Asgers klassekammerater fra den visuelle HF for at se to film på projektor; 'Human Centipede: First Sequence' og 'Human Sentipede 2: Full Sequence'. Det er to meget, meget ulækre horrorfilm i genren torture-porn; lidt ala 'Saw', bare værre. På plakaterne herunder har jeg linket til filmenes trailere på YouTube.

     

Etteren kan jeg sådan set godt anbefale. Heri forsøger den tyske dr. Heiter, som hele sit liv har adskilt siamesiske tvillinger, at samle tre personer i én lang "menneskelig skolopender". Filmen er ikke nær så udpenslende som eksempelvis 'Saw', men man skal lige kunne forlige sig med selve idéen om at tre mennesker bliver syet fast til hinandens numsehul. Kan man det, er det en velfungerende film med en totalt sej doktor, spillet af Dieter Laser.
Toeren kan jeg til gengæld ikke anbefale! Heri følger vi den på alle måder uheldige Martin, som er nattevagt i et parkeringshus. Han er sygeligt besat af 'Human Sentipede: First Sequence' (denne metadel er ret interessant) og han vil forsøge at lave sin egen tolv mand lange "menneskelige skolopender". Martin har dog ikke den samme kliniske interesse og kirurgiske erfaring som sit forbillede dr. Heiter, så han smider sine forsøgspersoner, nøgne og bagbundet med gaffatape, ind i en beskidt lagerbygning, og går så ellers i gang med hammer, mejsel, hæfteklammepistol og hvad han ellers lige har ved hånden. Det er en chokerende ulækker film, som bliver ved at smide om sig med blod og afføring, alt imens man hører de mange skrig forstumme op i røven på den næste i rækken. Ad!

Men Asgers og min chokoladekage var lækker. Inspireret af den tegning, dr. Heiter har lavet af sin opfindelse i den første film. 
1 kommentar:

Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents sagde ...

Bahahaha - hvor er det klasse! Min kæreste er konditor, så den her SKAL hun bare se :D Jeg har forresten anmeldt den første af de to film på horror-bloggen.

Send en kommentar