mandag den 29. august 2011

Vive la Google Translate!

I forbindelse med vores Gastro Trekker-tur til Frankrig, har vi i klassen lavet en brochure om de steder, vi skal besøge.


Et purungt menneske valgte at skrive om restaurant Senderens i Paris, som han tydeligvis havde stor respekt for. Han fortalte mig ivrigt om denne tidligere Michelin-restaurant, hvis ejer besluttede at droppe snobberiet, sænke priserne og kaste stjernerne ad H til.
Problemet opstod, da det purunge menneske skulle nedfælde sin begejstring. Dovenskaben og den igangværende Facebook-chat med sidemanden vandt over arbejdsomheden og hans bidrag til brochuren... det kan læses her:
Fra "Taverne Anglaise" til "Senderens" gennem den berømte "Lucas Carton", opleve charme og historie Mekka af fransk gastronomi. Mænd og stilarter er lykkedes i dette hus i trekanten i Paris, efter at Robert Lucas og hans »engelsk Tavern" i 1732, Scaliet det blæser luft igen søger kreativitet slutningen af det nittende Workshop Majorelle, Francis Carton køber etablering i 1925, som derefter bliver den berømte Lucas Carton  , sidstnævnte fik den idé at lave de 7 gulvet lounges med privat adgang til overgangen fra, hvor Madeleine kan lide at være den politik, af alle Paris tid.
Et køkken med mange ansigter, mænd, produkt, vin, passion og transmission til et fælles formål: den aftale bestemmer, at bestikke menes ideel. La Table du Senderens er først og fremmest en fordybelse i begge kulturer på tværs, det færdige produkt, og at af vin, som producenten tager sig tid til at dyrke, skal lederen øvelse overgangen mellem ham og klienten . Menuen skifter med årstiderne, med et køkken teknik fodret af eksotiske indflydelser. Den klassikere, såsom ænder Apicius, stadig à la carte.

1 kommentar:

Mette - kokholmsk.blogspot.com sagde ...

Nice... Elsker google translate... det er mega grineren hvad ting kan blive til...

Send en kommentar