onsdag den 24. august 2011

I anledning af de sultne afrikanere


Når jeg hører, at Kim Bildsøe og Jes Dorph Pedersen skal dele værtsrollen på det store indsamlingsshow, som DR1 og TV2 har kunnet enes om at stable på benene i anledning af de sultne børn i Afrika, kommer jeg til at tænke på filmklassikeren 'Who Framed Roger Rabbit?'

I 'Who Framed Roger Rabbit?' medvirker utallige tegnefilmsfigurer fra forskellige, konkurrerende studier side om side, og i to af filmens mest uforglemmelige scener ses Mickey Mouse og Snurre Snup samt ænderne Anders og Daffy fra henholdsvis Walt Disney og Warner Brothers.

Der blev vistnok forhandlet meget længe om præcis hvor meget skærmtid og hvor mange replikker hver figur skulle have, og gad vide om ikke det samme har været tilfældet med Kim og Jes i 'Afrika NU!'? 
De bestemmer det ikke selv, men som populære tv-værter har de jo solgt, om ikke sjælen så i hvert fald kroppen til deres arbejdsgiver. 
Og uanset hvor venskabeligt det lyder med "fælles transmission", så er jeg sikker på, det har krævet mange lange forhandlinger at lave sådan et show.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar