mandag den 22. august 2011

Baby trashes bar in Las Palmas: THE MOVIE

Hvis jeg siger 'Baby trashes bar in Las Palmas' - kan du så lade være med at trække på smilebåndet?

Hvis du lige nu sidder måbende med løftet øjenbryn og tænker Hva' fabler han om? så er det fordi, du ikke er blandt de 11,5 millioner, der indtil videre har set denne video på YouTube:Det er en fejl, der forhåbentligt er rettet op på nu!

Svenske Johannes Nyholms 'Baby trashes bar in Las Palmas' er på en gang dybt instrueret med sine kostumer, kulisser og marionetdukker af papmache og alligevel vildt spontan med den lille pige i hovedrollen som hæmningsløs, nordisk charterturist. Disse to poler falder genialt i hak takket være klippearbejdet og sansen for timing.

Og faktisk er 'Baby trashes bar in Las Palmas' bare traileren for en 13 (tretten!) minutter lang film, 'Las Palmas', som i årets første halvdel blev vist på Göteborg International Film Festival samt Cannes.

Inden længe får den videopremiere, når det danske filmtidsskrift Ekko udgiver den på dvd sammen med 17 andre nordiske kortfilm under overskriften 'Funny Films of the North'. 

Ekko #54 udkommer 24. august og vil blandt andet indeholde et essay om humor af manden bag 'Las Palmas'; Johannes Nyholm.

1 kommentar:

Helle sagde ...

smiler ... skide godt lavet ;) skøn baby ..

Send en kommentar