mandag den 15. august 2011

Er ikke så vild med det der kolonhalløj


I går fik jeg endelig set 'Rise of the Planet of the Apes' (er ikke så vild med det der kolonhalløj, den danske titel har kørende) og dét sammen med et hyggeligt par, jeg lærte at kende under nazizombieproduktionen for et par måneder siden.
De var begge bag kameraet, han faktisk lige bag kameraet, og hun et stykke længere væk, co-instruerende, idet hun stod for storyboardet.
De er begge vildt gode til at tegne, og går på visuel HF her i Viborg. Det er en tre-årig HF, hvor det ekstra år bliver brugt på diverse kreative aktiviteter i samarbejde med animationsskolen.
Sejt!

Men 'Rise of the Planet of the Apes' er fan'tastisk! Anbefalelsesværdig på enhver måde, og selvom den ikke er direkte tilknyttet nogle af de tidligere film, er der alligevel et par sjove små tributes til især den allerførste fra 1968.


Her ses hovedpersonen, Caesar, umiddelbart før det skæbnesvangre point of nu return, samlende et 3D-puslespil af Frihedsgudinden.
De, der har haft fornøjelsen af originalen ved nok selv, hvori det sjove består, og til de, der ikke har set den: Få Jer et liv ;)

Det hyggelige, veltegnende par havde kun set Tim Burtons ti år gamle genindspilning indtil i går, men de lånte min femdobbelte boks med hjem, så mon ikke de har brugt hele dagen i dag på at indhente det forsømte......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar