lørdag den 20. august 2011

Lange udsigter


Tolvte bind af Robert Kirkmans tegneserie 'The Walking Dead' kører stilen formidabelt efter sine forgængere og leverer medrivende drama krydret med adrenalinpumpende action og levende døde lemmedaskere. 


Jeg fik én af de der herlige Afhentning af materiale-mails i går formiddags og læste 'Volume 12: Life among them' på sofaen i aftes.


De få overlevende har midt i infernoet fundet et lille paradis, hvor de forsøger at leve som fra før apokalypsen med cocktailparties og Halloween-fester.


Der er forbløffende få zombier med i denne omgang, men man ved, de vandrer rundt i tusindvis udenfor murene, mens børnene tigger om slik eller ballade i deres uhyggelige kostumer.


Det hele emmer naturligvis af en stilhed før stormen-stemning, og spørgsmålet er om vores hovedpersoner vil være svækket af småborgerlighed, når helvede uden tvivl bryder løs igen engang i nær fremtid.


Jeg er efterhånden ved at have indhentet det forsømte hvad angår 'The Walking Dead' og må derfor snart vente med at læse nye bind i serien til udgivelsesdatoen plus den tid det tager, før de kommer i bibliotekets arkiv.


Det bliver hårdt, men heldigvis er der en tv-serie med en sæson et, som skal genses og en sæson to, som snart får premiere plus et computerspil og en række nyskrevne romaner, som foregår i samme apokalyptiske univers. 
Nå ja, og så påbegynder Fahrenheit en dansk udgivelse af (forhåbentligt) hele den episke tegneserie inden længe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar