søndag den 26. december 2010

Min svogers Lego Star Wars-samling

Mejses lillebror, Magnus, har en imponerende samling Lego Star Wars, som jeg fik lejlighed til at fotografere julaftensdag, efter vi havde spist risengrød & drukket Hancocks nisseøl i seskab med svigermor & Mogens.

En del af Legoet er stillet op på en stor plade på skrivebordet, hvor en af scenerne fra de gamle Star Wars-film udspiller sig blandt modelskibe, blyanter & umalede Warhammer-figurer.Overalt i værelset - fjernsynet, vindueskarmen, natbordet - står rumskibe & robotter med masser af hemmelige rum & seje kanoner parkeret.Senest har Magnus købt tre store, flotte rumskibe, hvoraf det ene lå & puttede i hans seng. De to andre står hjemme ved hans far sammen med alle de flotte æsker, han fik juleaften.

Jeg er blevet overrasket over, hvor meget Lego Star Wars der er lavet. Måske er Magnus det også? Heldigvis har vi givet ham denne bog i julegave.
Den gennemgår alt der er produceret i serien frem til 2009 og inkluderer oven i købet en eksklusiv Luke Skywalker-figur.

6 kommentarer:

I'm with Leia sagde ...

Sejt! Hvis vi havde mere plads tror jeg min mand ville have et helt værelse bare med star wars lego også :)

Jesper Pedersen sagde ...

Det er godt nok også vildt flot! Som alt andet er det en dyr & pladskrævende hobby, men heldigvis har jeg da min unge svoger, jeg kan besøge en gang imellem:)

Fluesvampen sagde ...

Fedt, skønne fotos. Jeg faldt lige over din blog og har nydt billederne af Magnus star wars samling. For et stykke tid siden så jeg (her inde i blogland) en der havde en samling af lego-mænd - de stod på små hylder der ikke var dybere end at der lige kunne stå en mand!

Jesper Pedersen sagde ...

Tusind tak:)
Uha, sådan en hylde ala dén til legomændene kunne jeg godt tænke mig til min store Biler-samling.
Plus en væg at have den op ad!
Har du adressen på den blogger?

Kim sagde ...

Kæft - nu ved jeg godt hvvad jeg skal bruge penge på... nnår jeg engang får noget :)

Jesper Pedersen sagde ...

Ja, det er sådan noget, man skal købe, inden man bliver så gammel, at budgetkontoen tager størstedelen af lønchecken.

Send en kommentar