søndag den 18. september 2011

Forskelligt fra kræmmermarkedet i Hornum


På lørdagens kræmmermarked i Hornum fik jeg fotograferet et par fine og lidt underlige ting. Vi lægger ud med denne krydderibøtte til "afrevet hår" - jeg gad vide, om der også findes en til fiskeskæl og uglegylp?

 
Jeg har aldrig helt forstået, at man former porcelæn, så det ligner frugter og grøntsager. Engang så jeg et helt spisestel af grønne salathoveder, og i Hornum kunne man købe denne majskolbe-sovsekande. Det er bare de færreste sovser, man putter majs i.


Jeg var lige ved at købe disse to hønse-æggeure for at starte en ny samling. Tænk bare; en køkkenhylde fyldt med hønseæggeure i forskellige variationer men med de samme hvide, røde og gule nuancer. Vildt flot... ikke?!


I et sliktelt kunne man købe disse hugtandsgebisser, som jeg var ret betaget af. Jeg kan huske, jeg har set nogle lignende før, men jeg mener ikke, de var helt så gennemførte.

1 kommentar:

Cesilden sagde ...

Sådan nogle grøntsagsformede serveringsting kan jeg godt huske fra da jeg var barn. Tror vi havde en del, men det er som om jeg ikke ser det i mine forældres køkkener længere... heh.

Send en kommentar