tirsdag den 1. november 2011

Shane Brox har åbenbart besøgt Andeby


Det er gået fuldstændigt henover hovedet på mig, at Shane Brox bidrog til sidste uges Anders And & Co. Sammen med den erfarne Disneyforfatter Sune Troelstrup har han udviklet historien 'Skrotrobot', hvori Rip, Rap og Rup - helt i Shane Broxs ånd - bygger en robot af ting, de finder på lossepladsen.I bladet er der også et par infosider om Shane Brox samt en opskrift på, hvordan man ved hjælp af husholdningsaffald og et medfølgende ark kan bygge en robot næsten magen til den ungerne bygger.
Man kan desuden deltage i en konkurrence om at vinde årets Red Barnet-julepakkekalender fra Shane Brox. 


Det her er endnu et fantastisk initiativ fra Egmont! 
Jeg har været inde på det flere gange tidligere, men jeg kan altså ikke rose forlaget nok for deres nye strategi i forhold til Anders And & Co. At hyre kreative og børnevenlige gæsteforfattere som Shane Brox og sidste års Anders Lund Madsen er en meget mere fornuftig salgsstrategi end at masseproducere noget elendigt plastiklegetøj i et u-land - og så er det vist også en anelse mere etisk forsvarligt.
Så vidt jeg kan forstå, var sidste års Anders Lund Madsen-historie en prøve, og med Shane Brox-hæftet er der nu for alvor taget hul på herlighederne. Han lover, vi kommer til at se mange flere gæsteudviklere i fremtiden.

Der kommer et nyt Anders And & Co. allerede på torsdag, så hvis du vil sikre dig et eksemplar af Shane Brox-hæftet er det nok sidste chance i morgen, onsdag. Det koster kun 24,95, og så er der oven i købet også et 52 siders Halloween-hæfte med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar