søndag den 6. november 2011

Mænd og kvinder, Milo, Mars og Venus


Okay, hold på hat og briller! Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus, Venus er fra Milo og Milo er på Mars.


'Mars Needs Moms - eller 'Milo på Mars' som er den fine danske titel - blev produceret sidste år på Robert Zemeckis' studie ImageMovers, der tidligere har stået bag blandt andre 'The Polar Express', 'Monster House', 'Beowulf' og 'A Cristmas Carol' med Jim Carrey. Ligesom 'Mars Needs Moms' benyttede førnævnte film sig af den performance capture-teknik, som Steven Spielberg og Peter Jackson bruger så fænomenalt i 'Tintin: Secret of the Unicorn'. 
'Mars Needs Moms' floppede totalt med en sølle indtjening på 40 millioner dollars ud af budgettet på 150 millioner dollars. Tabet tvang Disney, som har ejet ImageMovers siden 2007, til at lukke studiet ned, men det er netop blevet opkøbt og genåbnet af Universal Studios. Det synes jeg er glædeligt, for der er kommet en del gode film fra studiet, og jeg har nu også svært ved at forestille mig, at 'Mars Needs Moms' ikke skulle være værd at se. Traileren er da i hvert fald vældigt underholdende:



'Mars Needs Moms' udkommer på dansk dvd og bluray den 6. december. Hvis Arthur havde været ældre, kunne den sagtens have ligget under juletræ herhjemme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar