fredag den 18. november 2011

ºoº Vil du med ind i mit klubhus?


Arthur er begyndt at genkende figurer fra tegnefilm og bøger og nævne dem ved navn. Plys, Bob, Mulle, Bamse, Barbapapa og ikke mindst Mickey Mouse, som han er rigtig glad for. Jeg er spændt på, hvad han siger, når vi skal hjem til farmor og farfar i morgen - på mit gamle værelse står nemlig hele Disney-samlingen med tusindevis af figurer og bøger med den glade mus. Her i Viborg-lejligheden har vi også nogle enkelte Mickey Mouse-ting, blandt andet - kom jeg pludselig i tanker om i dag - et vaffeljern.

Det gav også anledning til at smage de syltede klementiner, jeg startede på i går. Jeg fulgte Camilla Plums opskrift, skar økologiske klementiner i kvarte og lagde dem i masser af sukker natten over. I dag kogte jeg dem så op i en gryde med vand, til de blev møre. 
Desværre smager de alt, alt for bittert, selvom jeg blancherede dem i går inden udskæring og tilberedning, som der stod man kunne gøre. 
Måske prøver at sylte nogle nye uden skræl. Hvis nogen har en knaldgod opskrift på syltede klementiner, hører jeg gerne fra Jer?!4 kommentarer:

Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents sagde ...

Sådan noget her minder mig om at jeg også vil ha' en unge!...

Jesper Pedersen sagde ...

Det er højest anbefalelsesværdigt!

Anita Konge sagde ...

Også mig...og vafler :)

Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents sagde ...

mmm vafler!

Send en kommentar