søndag den 5. september 2010

Natmad efter arbejde

Klokken er i skrivende stund 2.57, og jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Orangeriet har været fuldt af bryllupsgæster, som ligesom jeg ankom til Thors Mølle klokken 17. Selvom de har siddet ned, mens jeg har vartet dem op hele dagen, er jeg ikke i tvivl om, hvem der er mest træt senere på morgenen.

Bandet spillede det sidste ekstranummer klokken to, Søren & jeg smed natmaden på bordet, og så kunne jeg tjøre hjemad i dén fantastiske Fiat Punto, vi har lånt af mine forældre.
Mejse, Arthur & jeg har haft en dejlig lørdag, og jeg har savnet dem, lige siden jeg tog afsted. Alligevel var det med en smule ærgrelse, at jeg fik fri, inden gæsterne var færdige med natmaden; de havde nemlig bestilt det italienske pålægsbord med et dusin forskellige pølser & skinker, tre slags ost, pesto, artiskokker, syltede løg, masser af oliven, friskbagt brød samt smør... fra Thise Mejeri.
Dén buffet er altid lækker at rydde ud!

Mens jeg har skrevet dette indlæg har jeg dog nydt en klassisk nat-sandwich, som de så ofte smører i amerikanske serier, og drukket det sidste juice direkte fra flasken.

Det var nu heller ikke så dårligt!

1 kommentar:

Anette Pedersen sagde ...

Den buffet gad jeg også godt rydde af.....
Godt bilen kunne starte, da du skulle hjem !!!!

Send en kommentar