mandag den 30. august 2010

'Toy Story' fra Strandby

I lørdags besøgte Mejse, Arthur & jeg mine forældre i Himmerland. Dermed fik jeg mulighed for at tage billeder af de dele af min Toy Story-samling, som befinder sig deroppe.

Den mest bemærkelsesværdige ting fik jeg selvfølgelig ikke fotograferet. Omme bag en reol fyldt med tegneserier står en to meter høj Buzz Lightyear papstander, svarende til figuren på billedet ovenfor.

Jeg er nu også vældigt glad for denne store 3D-plastikplakat, hvor Buzz hiver Woody med ud mod det uendelige univers.
3D-effekten har naturligvis intet at gøre med sjove briller & Avatar-hovedpine, men referer blot til det faktum at 'Toy Story' er computeranimeret og dermed modelleret i tre dimensioner.
Plakaten er i perfekt stand.


Under trekvartsengen på mit gamle værelse er en stor bedroller med omkring hundrede Disney-film på VHS - deriblandt 'Toy Story' & 'Toy Story 2' samt spinoffen 'Buzz Lightyear fra Star Command: Eventyret begynder'.
I øvrigt har jeg en metalboks med samme for- & bagside som den første film. Mit gæt er, at man har kunnet købe videoen i denne boks i et begrænset oplag.

Derudover er der et par sodavandsbægere & en popcornsspand, en kop med scener fra filmen, en slasket Woody-nøglering, en sølvfarvet Buzz Lightyear-actionfigur, to hårde karakterbøger med bløde arme & ben, et par små stempler og...

... nogle figurer fra Burger King...


... samt en komplet samling af Happy Meal-legetøj fra 'Toy Story'...

... og 'Toy Story 2'.
På dette fotografi mangler én figur, som befinder sig oven på vores elskab hernede i Aarhus. Det er Mejses yndling, men det vil hun vist selv skrive lidt mere om på et tidspunkt.

4 kommentarer:

Anette Pedersen sagde ...

Det er altså så dejligt, når du finder dine ting frem igen - og hold da op hvor du NYDER det. MEEEN derfor glæder jeg mig alligevel til at få et ekstra værelse.....haha

Malene sagde ...

Jeg tror næsten jeg (...eller rettere min søn) kan slå din samling! Den må jeg vise billeder af en dag.

Anonym sagde ...

Jeg har en Toy Stort samling på over 100 figurer og andre småting, men har da også samlet hele livet :-D.

Jesper Pedersen sagde ...

Bevis det! Eller sagt på en anden måde; jeg vil helt vildt gerne se en masse billeder:)
Udgiver dem gerne som et indlæg på bloggen, hvis du har lyst.

Send en kommentar