mandag den 6. september 2010

Jazzzombier

Jeg er blevet helt bidt af jazz, efter den DR-widget blev installeret på Mac'en. Derfor var jeg et smut omkring Hovedbiblioteket i dag for at låne en musikstak til sommerhusturen i næste uge.
Jeg ved ikke meget om jazz, men da jeg har nydt hvert nummer på dab-kanalen, trak jeg 20 tilfældige - nøje udvalgte - skiver op af skufferne. Der var en tredobbelt med Miles Davis (han er nok cirka dét, jeg ved om jazz), en med Fini Høstrup (han var ret god i Cirkusrevyen for nogle år siden) samt en masse trioer & kvartetter med sjove navne eller flotte covers.

Da jeg kommer op til skranken opdager jeg imidlertid, at mit lånerkort stadig ligger i Mejses pung, som ligger i Arthurs barnevogn, som er på vej op mod Stof 2000 bag Salling.
Jeg beslutter mig for at vente, da jeg ikke gider lægge de mange cd'er tilbage i al sin alfabetiske korrekthed. Da Mejse endelig ankommer er bibliotekssystemet gået ned, og jeg kan derfor ikke stikke af med en eneste plade...

Dette ville have ødelagt resten min dag, hvis ikke det havde været for én bestemt bog, som jeg fandt, mens jeg ventede på Mejse & lånerkortet.

Jeg fik nemlig tid til at bladre lidt i de første hæfter af tegneserien 'The Walking Dead'. Jeg har kigget den flere gange, men aldrig i den - ikke før nu.

Kort fortalt handler den om en betjent, som bliver skudt og ender i koma. Da han pludselig vågner er han tilsyneladende eneste overlevende i en verden fuld af levende døde.
'The Walking Dead' har snart premiere som tv-serie på kanalen AMC, som også har produceret 'Mad Men' & 'Breaking Bad', som jeg for tiden streamer løs over nettet.
For nylig blev den første trailer til zombie-serien udgivet, og det ser rigtigt, rigtigt godt ud:
Frank Darabont, som er en af de dygtigste Stephen King-filmatisører ('En Verden Udenfor', 'Den Grønne Mil' & 'The Mist'), har stået bag det dobbelte pilotafsnit, og allerede inden færdiggørelsen af dette og sæsonens fem andre episoder, er der blevet sat en anden sæson i værk med hele 13 afsnit.

Så var der alligevel et liv efter 'Lost'!

4 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

ÅH! Fantastisk trailer, den serie er straks på listen over dem vi skal se. Hvad hed den der jazz-widget nu? Den ville ikke være helt dum. Her kører DR2's tv-kanal tit hele formiddagen, blot for musikkens skyld. Jazzzz <3

Jesper Pedersen sagde ...

Hej Julia,
du kan downloade den her:
http://www.dr.dk/widgets/

Malene sagde ...

Fantastisk ord -overskriften. Tænk at der findes et ord med tripple-z. Wow!

Jesper Pedersen sagde ...

Fedt, du lagde mærke til det, Malene:)
Nej, udover denne overskrift & tegneseriesnorken er det vist desværre kun et begrænset antal ord, der har mere end to Z'er.

Send en kommentar