torsdag den 26. august 2010

Traktortræk

Om to uger skal vi holde navnefest for Arthur, så vi er ved at skrive ønskeseddel - som altid på min mors (an)befaling. Jeg har fået gennemtrumfet denne traktortrækvogn fra Djeco...


Vi har den ude i vuggeren - næsten. Vognen er parkeret på Pindsvinestuen, landmandens hoved er havnet hos sommerfuglene, og der lægger en halv gris i fællesrummet.
Jeg har undret mig meget over denne tredelte trækanretning med to stolper på hver vogn og ikke mindst over de underligt formede klodser med hul i midten. Men efter jeg så legetøjet samlet i Salling gav det pludselig mening.

Udover at være skideflot, kombinerer traktoren mine to legetøjsfavoritter: klodser & puslespil. Ganske vist er det pusleri i den lette ende, men man skal jo også starte et sted.

... og så elsker jeg, at man kan samle den forkert. Jeg glæder mig allerede til at sætte koen bag rattet & give hønen et yver.

5 kommentarer:

PynteMynthe og Mor sagde ...

Jeg er sikker på den nok skal vække stor glæde, ikke mindst hos lille Arthur, men også hans far. Mynthe har den herhjemme, hun synes den er sjov - men langt fra lige så sjov som Farmanden synes, men sammen kan de hygger sig om den i flere timer:)
- Håber i får en skøn fest og at han rigtig bliver fejret!
Camilla

Julia Hausfrau sagde ...

Den er ret sjov, og vil helt sikkert vække glæde når han bliver større. Og så kan du jo lege med den indtil da ;)

Vil også lige slå et slag for sansegyngen. Virkelig fed gave!!

Jesper Pedersen sagde ...

På 59 kvadratmeter, Julia?! Den idé må du for Guds skyld ikke give Mejse:)

Jesper Pedersen sagde ...

Men Arthur vil meget gerne låne Ottos, hvis det er i orden med ham...

Julia Hausfrau sagde ...

Ha ha. Måske kunne I lave sådan en hejse/sænke anordning?! Men jo, ellers må Arthur hjertens gerne låne Ottos.

Send en kommentar