tirsdag den 21. juni 2011

Introduktion til zombier & vampyrer

I aftes blev Mejse og jeg færdige med første sæson af 'True Blood' efter to dages intensivitet. 
'True Blood' er en herlig ungdomshorrorserie, som for det meste lever op til de kæmpestore forventninger, jeg har haft. 


Det betyder også, at vi på meget kort tid har set titelsekvensen til 'True Blood' hele tolv gange - dog uden at blive træt af den. 
Den er virkelig, virkelig god! Skabt af Digital Kitchen, som blandt andet også stod for dén til 'Dexter'.Den indfanger perfekt den horrorfyldte sydstatsstemning, som 'True Blood' oser af, og bruger konkrete optagelser af de særlige lokale dyr og planter samt billeder af bærspisende børn til at snige vampyrtemaet ind i hovedet på os.

Den minder mig om titelsekvensen til Zack Snyders 'Dawn of the Dead'-remake fra 2004. Her ser vi byer brænde og indbyggerne gå i panik. Det kunne være en hvilken som helst katastrofe, men efterhånden som Johnny Cashs dommedagssang 'When the Man Comes Around' når sin uhyggelige slutning, bliver flere og flere zombier klippet sammen med de rædselsslagne mennesker, og det går op for os, hvad årsagen er til civilisationens sammenbrud. 

4 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg er tosset med True Blood. "Sookie" - udtales som kun Bill Compton kan sige det. Loves it!

Stine sagde ...

Haha, det er så sjovt der hvor Sookie siger Sookie ligesom Bill plejer at gøre det... hehe.

Jeg er også helt vild med den der titelsekvens. Og nu starter den nye sæson snart!

KatrineS sagde ...

True Blood er ret godt!
Jeg er lige faldet over din blog og er positivt overrasket! ;)
Vi har lige slugt 3 sæson af TB og desværre er der jo nok laaaang tid til 4 sæson... så i mellemtiden købte jeg 1. sæson af "The Walking Dead" ... og jeg kan se du er zombieentusiast som mig selv, så den MÅ du efter min mening ikke gå udenom!
http://www.imdb.com/title/tt1520211/

Jesper Pedersen sagde ...

Ork, den har jeg skam set:) Men jeg skal snart se den igennem igen. Den er helt fantastisk... meget, meget bedre end True Blood:)
Jeg er glad for, du kan lide min blog... jeg har jo også bloggen ZombieLiv, og den er mere end meget velkommen til at joine!

Send en kommentar