søndag den 26. juni 2011

Borgvoldkioskens legetøjshylder

Vi var taget et smut på Borgvold i dag for at se børneforestillingen 'Fusskopf' om en mand med fem fødder, men den faldt ikke umiddelbart i Arthurs smag. Han skreg, da manden tog en kæmpe orange fod på hovedet.
Vi havde dog et par gode timer inden, med madpakke og legeplads. Og så fandt jeg noget sjovt på kioskens legetøjshylder, som jeg gerne vil dele.


Disse fede, fede svævefly af skum, som jeg pludselig kan huske fra min tidlige barndom. 
Inde i mit hoved kombinerer jeg dem med det sommerhus min mormor og morfar havde i Ertebølle... gad vide, om jeg ikke fik et eksemplar ved den lokale strandkøbmand eller i campingpladsens butik. 


Jeg havde vildt meget lyst til at købe en håndfuld af de flotte poser med samlselvfly i eftermiddags. At dømme ud fra bagsiden er der tolv i serien... mon der er én af hver?


Nå, men de ser ud til at have stået der i mange år, så mon ikke også de er der, næste jeg skal besøge Borgvold.

Noget andet man kan købe i Borgvoldkiosken er disse små bamser af mærket Leico.


Dem er jeg mindre begejstret for!
Med fare for at støde nogen, må jeg faktisk indrømme, jeg synes, de er frygteligt grimme. Jeg tror end ikke, McDonald's ville putte dem i en Happy Meal.
Og når der i mærket står, at de er designet til at ligne virkelige dyr i naturen, kan jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet.


Sidst vi var på Borgvold købte Mejses mor denne elefant til os, fordi vi blev enige om, den var den allermest håbløse bamse i serien.


"Designet til at ligne virkelige dyr i naturen"?!
Her er lidt til sammenligning:


Desuden skriver Leico, at deres naturdyr "opfylder alle de krav, der stilles til dem"!?
Selvfølgelig gør de det. Ellers ville de vel ikke sælge dem?
Og sidst men ikke mindst praler Leico med, at naturdyrene er fremstillet udelukkende af "all new materials". Og jeg som troede vi levede i en tid, hvor genbrug og omtanke for miljøet var det ultimative kvalitetsstempel.

Men flyene... de er seje!

1 kommentar:

Cesilden sagde ...

Det er virkelig en grim elefant :)

Send en kommentar