lørdag den 25. juni 2011

All-you-can-eat og fri bar på Restaurant Thors Mølle

Min gamle chef fra restaurant Thors Mølle, Søren Mikkelsen, fejrede rund fødselsdag i torsdags, og Mejse, Arthur og jeg var inviteret sammen med familie, venner og alle de skønne kolleger.


Vi startede midt på eftermiddagen med masser af iskold Crémant d'Alsace, snacks, oliven og tapenader...


... fragilité med hvid chokolade, Sarah Bernhardt og den uforlignelige stempelkaffe, som er Møllens egen blanding.
Resten af menuen bestod af skaldyr - blåmuslinger, kammuslinger, jumfruhummer, rejer, østers - med tangsalat. Carpaccio, spansk pølse med syltede løg og artiskokhjerter samt en masse lækker salat. Lyst og mørkt kød med nye kartofler, hvide aspages og grillede grøntsager. Hovedretten blev rundet af med en grillet kålpølse. Og til dessert var der friskrørt citron-, hindbær- og Gajol-sorbet. Blandt andet.

Søren er ikke meget for den opmærksomhed, festtaler og sange medfører. Derfor havde han forbudt alle former for indslag og selv sørget for underholdningen.
Festen blev åbnet med manér, da Århus-garden kom marcherende ind på gårdspladsen med deres trommer og fløjter. Efter gardens repertoire, holdt Søren en fantastisk velkomsttale, som var blevet indspillet på bånd.


Under forretten gjorde en vaskeægte Elvis-kopi sin entré, akkompagneret af leopardskindskontrabas. 


Efter Elvis havde forladt bygningen, fortsatte festen med Abba-kopiband og hygge ud over alle grænser.

1 kommentar:

bare WUNDERBAR sagde ...

Hold da op.. det er en rimeligt misundelses værdig fest i har været til der.. Lækker menu, som jeg omgående får lyst til at sætte tænderne i, og så er det egentligt meget sjovt selv at arrange alt underholdning og forbyde det andet.. :)

Send en kommentar