tirsdag den 30. november 2010

Lynchstemning

Jeg bliver så glad, når mine store idoler annoncerer nye projekter. I dag på Filmmagasinet Ekkos hjemmeside opdagede jeg nyheden om, at David Lynch er begyndt at lave musik.
Indtil videre er disse to numre i elektropopgenren blevet udgivet:I et kort audio-interview på The Guardians hjemmeside udtaler David Lynch, at meget mere af hans musik vil blive tilgængeligt, når den nye version af davidlynch.com kommer online - forhåbentlig i december.

David Lynch har tidligere arbejdet med musik - særligt til sine egne film og for det meste i tæt samarbejde med den faste komponist Angelo Badalamenti. De to skrev & producerede også Julee Cruises første to albums; 'Floating into the Night' & 'The Voice of Love'. Flere af numrene herfra blev senere brugt som soundtrack til tv-serien 'Twin Peaks'.

Han har brugt masser af lydeffekter & støj i sine film - ofte for at skabe en uhyggelig stemning. For eksempel en skrattende pladeafspiller eller en monoton synthesizerlyd - begge dele kan høres i introen til 'Good Day Today'.
Lynchs mest larmende, skræmmende film er det tre timer lange mesterværk; 'Inland Empire'...

... som, apropos, er med som tillæg i det nye nummer af Filmmagasinet Ekko, som også indeholder en masse spændende artikler.
Hermed anbefalet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar