søndag den 24. oktober 2010

Vi er røde, vi er hvide

Mejse har købt en dragt til Arthur på Trendsales, som er perfekt, når han fremover skal til koncert med sin far & den anden Jesper P.

Da vi spillede i Morsø Teatersal for en måneds tid siden syede Mejse et stribet bagtæppe og matchende kostumer, og nu kan P Jr. komme med som maskot.

Det er i øvrigt bedstefars tykke mave, Arthur ligger på. Han var forbi Aarhus i dag med onklerne Wolle (Ole-Bjørn) & Magnus - blandt andet for at hente nogle cd'er med de tre sange, Paakjær & jeg skrev til hans gode ven Per Madsens 50 års fødselsdag. Vi har brugt de sidste par uger på at indspille dem, og nu lyder de præcis, som de skal.

Jeg har netop lagt første del af trilogien ud på YouTube - hør den, hvis du har lyst...5 kommentarer:

Jesper Pedersen sagde ...

Videoen er faktisk lagt ud så "netop", at den i skrivende stund ikke er helt færdigbehandlet - det bliver den forhåbentligt snart:)

Jesper Pedersen sagde ...

Nu virker den:)

TanteTit sagde ...

Hvor sejt, det er da en fantastisk og anderledes idé til en rund fødselsdag (jeg går ud fra at det er i stedet for tale eller omdelt sang??)
Og så lyder det jo vildt godt, hvor er I bare gode!!!
Forresten, så går min søn Daniel i klasse med Arthurs onkel Wolle :)

Jesper Pedersen sagde ...

Vi blev også meget beærede, da Johnny spurgte, om vi ville lave noget ud fra alle de fisker-røver-historier, han havde om ham Per Madsen. Det var skideskægt at lave bestillingsarbejde på den måde:)

Og tak:)

Mejse har godt fortalt, du har en søn på Wolles alder. Verden ér lille:)

Anette sagde ...

Det hele er bare GENNEMFØRT ....
Som far så søn !! Håber han bliver lige så musikalsk som sin far...

Send en kommentar