søndag den 31. oktober 2010

Onkel Wolles tegninger

For en lille uge siden havde vi besøg af Mejses far & hendes tre søskende.
Som altid når yngste bror, Arthurs onkel Wolle, er på besøg var papir & tuschpenne fundet frem - han er ni år gammel, men allerede en sand kunstner.
Hele tre værker blev det til dén dag.
Mejse har allerede offentliggjort nullermands-tegningen, men de to andre har jeg fået lov at skrive om.

Før jeg kom hjem fra Thors Mølle, så Jeppesen-familien 'Braindead', som udover at være én af de klammeste (læs: bedste!) zombiehistorier, også har ry for at være den blodigste film overhovedet.
Efter at have genset de sidste 25 minutter, blev jeg mindet om hvorfor!


Jeg spolede gennem slutningen af 'Braindead' for at finde to billeder, som må have gjort et særligt indtryk på onkel Wolle, eftersom han har brugt dem begge i ovenstående tegning.
En zombie som først river ribbenet ud på en mand & derefter tager hjertet direkte ud af en dames brystkassen.Den sidste tegning startede egentlig som et sukkersødt projekt. Onkel Wolle havde først tegnet en hyggelig park med solskin, æbletræer & langstilkede blomster. Han viste tegningen til sin storesøster Mejse, som udbrød et imponeret "Nææææh", hvorpå han bad hende se væk...


Da hun atter måtte kigge var parken forvandlet til et zombiehelvede med knuste kranier & sprøjtende blod i alle retninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar