fredag den 8. oktober 2010

Apropos levende begravet

Jeg har netop set den nye trailer til Danny Boyles kommende '127 Hours', som er meget apropos den film, Mejse & jeg så i biografen i går; 'Buried'.

Titlen '127 Hours' henviser til de over fem døgn vovehalsen & damevennen Aron Ralston sad fanget i en kløft i det såkaldte Robbers Roost for syv år siden.Den første trailer, som kom online for halvanden måned siden, havde mest karakter af at være en teaser. Den brugte lang tid på den overfladiske prolog med to vildtfarne tøser for til sidst at gå i sort skærm lige efter, Ralston skvatter. Til slut popper ordene '127 Hours' frem på skærmen...

Den nye trailer afslører lidt mere. Blandt andet at han har et digitalkamera med sig, som han bruger til at lave en videodagbog med. Han ser også tidligere optagelser af folk, som tilsyneladende står ham nær, men som han skubber længere & længere fra sig.

'127 Hours' handler ligesom 'Buried' om en mand isoleret i ekstremt primitive tilstande med et stykke moderne teknologi at fordrive ventetiden med.
Jeg håber meget, '127 Hours' tør gøre som 'Buried' og primært lade handlingen foregå i kløften, hvor Ralston sidder fastklemt med sin ene arm.
Det ser i hvert fald lovende ud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar