torsdag den 21. oktober 2010

Flakesness

Når Mejse & jeg får cereal om morgenen, er det altid af disse to skåle...

... skønt det er mange, mange år siden, vi sidst har købt et Kellog's-produkt. Man kommer bare ikke udenom, at Cornelius Rooster er et ikon indenfor cornflakes såvel som morgenmad generelt.
Skålene har en god volumen, så dagens vigtigste måltid kan holde én mæt lidt længere. Og så giver farverne tiltrængte udfordringer til et par trætte poseøjne; dels den mørkegrønne fjerpragt, som står i perfekt kontrast til den postkasserøde hanekam; dels den moderigtige gule inderglaser, der skinner som morgensolen.

Men når det kommer til smag, er de billigste flager i økonomipakning fra Netto altså langt de bedste. I modsætning til Kellog's's produkter er posen fyldt godt op, og i bunden lægger en masse lækkert smuldr, som er megagodt at blande i havregryn.

Vi har dog købt denne sjove, store "Boîte à Céréales" i Box de Lux, for nok smager de godt, men indpakningen er ikke særligt køn.

Forleden fandt jeg også et par æsker fra Urtekram med økologiske Bran & Spelt Flakes, som giver morgenmaden & samvittigheden et ekstra pift.

1 kommentar:

Anette sagde ...

Da du var lille VILLE du have kellogs - men det var måske for at samle mærker til de fine skåle ......

Send en kommentar