En spiseskefuld tørret oregano, aftrykket af en håndvarm tokrone & podningen af et mobil-tastatur.
Dét lagde underviseren denne tirsdag i en ovn, hvor det skal hygge sig ved små 30 grader, indtil torsdag eftermiddag, hvor jeg får mit hygiejnebevis.
Det er som at se en Saw-film.
Så ulækkert, at jeg bare må opleve det!
Det er ret sjovt at sidde på skolebænken igen - især når undervisningen handler om noget så uspecifikt som at håndtere fødevarer.
Hvad enten man som kinesiske Tanh skal åbne sin egen "grillebar", tilberede flere hundrede portioner cateringmad i et storkøkken som Louise eller klaske leverpostej på vuggestuebørnenes rugbrød som undertegnede, skal man kunne bevise, man gør det hygiejnisk korrekt.
Selvom indgangsvinklen er ækel, føles det godt at tale om fødevarer på den måde.
Så godt, at jeg et kort øjeblik tog mig selv i at overveje kokkeuddannelsen.
Men måske skyldes det blot belejligheden i at kunne løbe hjem til Mejse & Arthur i frikvarteret og sige hej.
4 kommentarer:
Det synes jeg lyder som en god ide. Med den gode mad i laver, kunne du da lige så godt tjene lidt på det:)
Tusind tak for det, Anita... I må lige huske nogle kontanter, næste gang vi inviterer Jer:)
Fuldstændig enig med Anita !!!!!
Hov hov det tog en uventet drejning hr. Pedersen:) Synes bestemt det må gå op med min madkunst..eller næsten da. Men håber snart vi kan lave noget igen?
Send en kommentar