lørdag den 5. februar 2011

Den ene hånd må ikke vide, hvad den anden gør

Jeg har lige stået og pisket æg & sukker sammen i tyve stive minutter, for Mejse holder fødselsdag for Anita, Paakjær & Morten Hede i morgen, and there will be lagkage. Jeg har for første gang selv lavet bunden, og det er gået forrygende... det var bare ekstremt kedeligt. 
Heldigvis kunne det klares med én hånd, mens den anden strejfede lidt omkring.


Den smuttede blandt andet op forbi køkkenskabet efter et brev Nescafé Ice Coffee; et pulver, man blander op med mælk lidt ligesom Nesquick - bare med en snert af kaffe. 


Jeg lærte Nescafé Ice Coffee at kende, da jeg gik på gymnasiet og fik en smagsprøve, som jeg elskede. Tilsyneladende var jeg dog den eneste, der gjorde dét, for jeg samlede en pæn bunke ind fra kammeraterne. 
Jeg fik også Mejses, og her fem år efter er det faktisk også hende der har været så sød at give mig en hel æske.

3 kommentarer:

Asiya sagde ...

faldt lige over din blog og blevv glad for at se det ikke kun er min datter på 9 der er besat af disney. Det beroliger at vide der er andre der ude. Is kaffe kan jeg godt lide om sommeren

morslille sagde ...

Hej
Jeg har tagget dig i en blogleg, se på min blog, måske har du lyst til at være med?
Hilsen Charlotte

Jesper Pedersen sagde ...

Asiya, dejligt at høre, den nye generation af Disneyfans er sikret... jeg vil da meget gerne høre lidt mere om din datters fascination:)
Kender din datter til Dansk Donaldist Forening? Ellers kan I læse meget mere på ddfr.dk.
Og så vil jeg også anbefale Jer disneyonline.dk, som er en rigtig god hjemmeside med baggrundsartikler, nyheder & masser af debat.

morslille, tak for det:) Den kigger jeg på med det straks.

Send en kommentar