tirsdag den 11. januar 2011

Shyamalan

Jeg har lige hørt et telefoninterview med filmskaberen M. Night Shyamalan på filmz.dk, og det mindede mig om en kanonsjov fake trailer, jeg så sidste år.


'No One Likes M. Night Shyamalan' er gennemsyret af alle de elementer, Shyamalan har (mis)brugt i sine seks thrillers: 'Den Sjette Sans', 'Unbreakable', 'Signs', 'The Village', 'Lady in the Water' & 'The Happening'.
Der bliver især gjort grin med Shyamalans trang til at fremtvinge plot twists mod slutningen samt det faktum, at han selv medvirker i alle sine film & har plakaterne klistret til med sit mystiske navn.


Filmen starter ved en fremvisning af traileren til 'Devil', som er seneste værk på Shyamalans cv - dog fungerer han kun som forfatter & producer. Den omhandler en håndfuld mennesker, som er fanget i en elevator & pludselig viser det sig, at én af dem er en dæmon...Jeg er ret vild med filmens teaserplakat, som ret præcist kombinerer horrordelen med spændingselementet.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Jesper

Det lyder rigtig sjovt med en fake trailer. Men jeg kan ikke se traileren på din blog, og der fremgår heller ikke noget link.

Vil du ikke skrive linket, så jeg kan gå ind og se traileren?

Mange hilsner og på forhånd tak
Daniel

Jesper Pedersen sagde ...

Mystisk. Men her er linket i hvert fald:)
http://www.collegehumor.com/video:1940892

Send en kommentar