onsdag den 26. januar 2011

Mere Tron på vej

Det var langt fra alle, der troede, at 'Tron: Legacy' med sit milliardbudget ville blive en overskudsforretning for Disney. Men efterhånden som den har indtjent det dobbelte, er der blevet annonceret et par nye projekter.


Når 'Tron: Legacy' udkommer på video, vil en del af ekstramaterialet være en særlig teaser for den næste film i franchisen. 
'Tron 3' - som endnu er uden officiel titel - er ikke blevet sat i produktion, men teaseren skal veje stemningen & forhåbentlig skabe en mere folkelig hype i stil med dén lidt nørdede, man oplevede efter Comic Con i 2008, hvor teaseren for 'Tron 2' (aka 'Tron: Legacy') havde premiere endnu før filmen havde fået grønt lys.Folkene bag 'Tron: Legacy' gjorde klogt i ikke at bruge løs af alle de ikoniske karakterer fra den første film, men i stedet fokusere på nogle få udvalgte som Kevin Flynn & Alan Bradley. I 'Tron: Legacy' gav det plads til nye, unge kræfter som Kevin Flynns søn Sam & den smukke Quorra, som på længere sigt vil kunne føre franchisen videre.

Tilsyneladende vil man i 'Tron 3' også kunne finde et par karakterer fra originalen. Den ene scene vil således være en tekstchat mellem Edward Dillinger Jr. & hans skurkagtige far Ed Dillinger.  
Farmand har ikke været med siden 'Tron', hvor han blev spillet af David Warner.


Sønnike blev kort introduceret i 'Tron: Legacy', spillet af Cillian Murphy.


Udover 'Tron 3' er en tegnefilmserie i ti dele blevet sat i produktion. 'Tron: Uprising' får tv-premiere næste år på Disney XD med blandt andre Elijah Wood, Lance Henriksen & Tron-veteranen Bruce Boxleitner på rollelisten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar