torsdag den 20. januar 2011

Så længe jeg gider

Det kan tælles på én hånd, hvor mange madpakker jeg har smurt til mig selv i min tid i vuggestuen. Af uransagelige årsager har jeg både i går & i dag pakket mad ned til Mejse, som var hun dronningen af Saba.


Her til morgen lavede jeg en portion humus, som hun fik en lille smule med af toppet med sesamfrø & en enkelt oliven. Det kan hun spise til sin rugbrødskive sammen med de tykke skiver agurk, cocktailtomaten & de nøje afmålte gulerødder (de kunne lige være der).
I går aftes fik lavede jeg nogle lækre ostebrød til onsdagssuppen; godtbrød med revet parmesan, mozzerella & rød cheddar. Samtidig lavede jeg én med tomat & oregano til Mejses madpakke.
Til eftermiddagspausen er der blandede nødder med rosiner & abrikoser, blåbær & vindruer samt et lille stykke mørk chokolade.

Indtil videre er det meget hyggeligt, men nu må vi se, hvor længe jeg gider.

8 kommentarer:

Therese sagde ...

Det er kærligheden, Jesper ;o) Den får folk til at gøre underlige ting... Lækkert ser det ud, hun er heldig - hende Mejse.
God dag til Arthur og dig.

bare WUNDERBAR sagde ...

For søren da jesper... var det noget med at I skulle flytte tættere på, så kunne du måske arrangere sån et lille catering agtigt firma med madpakke udbringning til min hoveddør??? ;) Hun er heldig hende Mejse.... :)

Jesper Pedersen sagde ...

Det var da en rigtig god idé med catering, Rakel... men måske jeg skulle indføre en form for betalingssystem i stedet for den der kærlighed, som Therese taler om:)

Arthurs farmor sagde ...

Hvor er du sød... Tænk at åbne SÅ lækker en madpakke. Du må meget gerne lære din far bare lidt !!

Malene sagde ...

Hvornår flytter du ind under min køkkenvask og laver madpakker til mig og alle mine drenge? Du er jo en sand husalf.
Kh. Malene

Julia Hausfrau sagde ...

Det er sødt med sødt på. Totalt overskudskæresten på barsel der!

davids engle sagde ...

Hvor er du bare sød:-)

Jesper Pedersen sagde ...

Tak;)

Send en kommentar