Jeg stod netop i køkkenet og skar noget tørt toastbrød i aflange stykker, da jeg gjorde en fantastisk opdagelse...
BRØDKLODSMAJOR...
... eller TOASTMASTER, som jeg har valgt at kalde det.
Stykkerne skal overhældes (det lyder så voldsomt, men det skal de altså) med denne olivenolie tilsat hvidløg, persille & parmesanost og bages i et kvarters tid, til de bliver sprøde & lækre.
Vi skal i øvrigt også ha' rødvin!
4 kommentarer:
Nej, hvor det lyder lækkert...
Håber I får en dejlig aften!!!
Uhm det lyder godt nok lækkert.
Jeg ved ikke om du kender tippet, men du kan bare putte agurkestrimlerne i et rent viskestykke og vride væden ud af det. DEt tager 5 sek :D
Det var en fantastisk toastmaster - ærgeligt du ikke kan spille rigtig klodsmajor;)
Mor: Vi havde en rigtig dejlig aften:)
Lise: Jeg kender godt til tippet, men jeg plejer bare at bruge én af Mejses saftsokker. Denne gang fik de dog lov at dryppe af au natural:)
Anita: Ja, det er rigtigt nok:)
Send en kommentar