onsdag den 4. maj 2011

Ved den lilla dinos halespids

Det meste af blogland står vist på den anden ende disse dage for at gøre klar til forårsmarkedet i Odense, som jeg i hvert fald ved, Mejse glæder sig helt vildt til. Hun klipper, syr, tegner, klistrer, roder - og jeg har lidt svært ved at følge med i alle de ting, der foregår på én gang. 
Men så fik jeg øje på strygebrættet:


Og det mindede mig selvfølgelig om denne herlige scene fra Peter Jacksons 'King Kong':
Ja, den bedste video fra YouTube var altså i dobbelt tempo med temaet fra 'The Benny Hill Show'... det er da meget sjovt.

Nu vi er ved 'King Kong', synes jeg det er på tide at vise Jer denne dvd-boks, som i øvrigt står på hylden fra første billede, lige ved den lilla dinos halespids.


Den indeholder de skidegode såkaldte "production diaries", som blev lavet under optagelserne til 'King Kong' og udgivet løbende på internettet. Peter Jackson er en kunstner udi ekstramateriale og denne serie korte dokumentarfilm er et mesterværk. 


Mejse havde boksen med hjem til mig som souvenir fra Canada, da hun var der for tre år siden.


Herhjemme er 'King Kong: Peter Jackson's Production Diaries' kun udgivet i en ligegyldig plastboks, så jeg blev selvfølgelig ellevild, da jeg så dette vidunder med booklet, litografier, autenticitetscertifikat og så videre.

1 kommentar:

Alec sagde ...

Det er da fedt med sådan et originalt King Kong cover :)

Hilsen

Alec
restauranter i København

Send en kommentar