torsdag den 26. maj 2011

De kom i glas og ramme

Nu er alle fire serier af Legos Minifigures kommet i glas og ramme.Allerede til juli kommer en femte serie med 16 nye fantastiske figurer. 

5 kommentarer:

Randi sagde ...

Nej hvor er et fedt det der!!!...det vil jeg have min søn til at samle på! Ja ja det kan godt være han kun er knap 9 måneder gammel, men det skader vel ikke at starte tidligt vel :-) Hvor har I fundet de der "rammer"?

Kamilla sagde ...

WUAW!! Det ser vildt godt ud! Jeg må presse lidt på kæresten for at få ham til at samle på LEGOfigurer, da det der bare ser for fedt ud! Godt du har en hjælper til at lave rammen - det har hun virkelig gjort godt!! :)

Jesper Pedersen sagde ...

Tak for det, Randi og Kamilla:)
Rammen er fra Ikea og hedder Ribba, og så har min dejlige Mejse bare limet et par hylder ind med passende mellemrum. Hun har lovet at lave en DIY, som bliver lagt ud på blaamejsen.blogspot.com:)

Og Randi, det her er mindst lige så meget Arthurs samling, som det er min:)

Anonym sagde ...

Mine drenge elsker de der figurer. Er der et sted man kan købe dem enkeltvis?

Jesper Pedersen sagde ...

På klodskassen.dk kan man købe de fleste (hvis ikke alle) figurer enkeltvis. Nogle koster desværre helt op til 100 kroner - men de fleste har en rimelig pris.
På dba.dk kan man i øvrigt købe sig til hele sæson 4 for blot 320 kroner (20 kroner per figur) og hele sæson 3 for omkring 500 kroner.

Send en kommentar