mandag den 11. april 2011

Der kommer endnu en Peter Plys-film!

Inden du tænker: "Åh nej, hvad har de dog denne gang fundet på med den stakkels Plys-bjørn og hvilken farve elefanter skal han mon nu belemres med" bør du nok lige bruge to minutter her:Efter at have lavet et utal af mindre heldige fortolkninger, som har fjernet sig mere og mere fra A. A. Milnes originale univers, vender Disney-studierne nu tilbage til den stil, som blev lagt i midten af 70'erne da de tre første kortfilm om Peter Plys blev produceret.
Man kan vel næppe kalde det for et reboot, men nærmere en slags back to basics. Og de fem minihistorier i denne film, som slet og ret hedder 'Winnie the Pooh', er da også originale Peter Plys-eventyr, som aldrig er blevet filmatiseret før. 

Stemningen i traileren er herligt nostalgisk, og Keanes nummer 'Somewhere Only We Know' er et lækkert musikvalg.
En detalje, som ikke er med i traileren, er John Cleeses rolle som fortællerstemme. Den kan dog opleves i nedenstående klip.Hvilken genistreg!

Nu vi er ved stemmerne; jeg er meget spændt på at høre, hvem får rollen som den danske Peter Plys efter John Hahn-Petersens død.
Lars Knutzon overtog fornemt rollen som Potato Head i 'Toy Story', men han duer nok næppe til den mere bløde Plys.


"This could be the end of everything"synger Keane på et tidspunkt i sangen. Det her ser i hvert fald ud til at ville være en værdig slutning på et langt og turbulent liv - så man har vel lov at håbe?

3 kommentarer:

Xenia sagde ...

Nej en herlig trailer! Peter Plys-filmene har aldrig været nogle af mine yndlings-disneyfilm - der er jeg mere til mange af de andre klassikere. Men dette virker som en rar film :)

Belladotte(Helle) sagde ...

min søn på 24 år så meget peter plys som lille og elskede de film ... jeg kan godt lide peter ,men æseldyret bare jeg høre stemmen så falder jeg i søvn ;) om jeg kan lide de film ,både og ...

Anonym sagde ...

Mindes de gode gamle dage (ca 22 år siden) da disney sjov begyndte.. Peter plys med engelsk tale var fantastisk. Det nye er sgu noget være fis! Syntes at det er lavet så selv græs skal fatte hvad der sker i tegnefilmen. Tilbage til det gamle , Tark..

Send en kommentar