torsdag den 31. marts 2011

Samling på filmene

Det sidste års tid har vi haft et par flyttekasser fulde af film stående i køkkenet. 
Jeg har ikke rigtigt vidst, hvad jeg skulle gøre ved dem, for der var ikke plads i skufferne under trekvartsengen, hvor resten af dvd-samlingen ligger. 
Men et besøg i Bog & idé gav mig en, nåja... idé. 

Firmaet Relief, som laver kontorartikler, har lavet nogle fine gennemsigtige plastkasser med plads til ikke mindre end 100 skiver fordelt på 50 lommer. 
Dem har jeg købt tre af...


... indtil videre.
Og minsandten om de ikke passer perfekt i den brune kasse, som alligevel stod under skrivebordet.


Oveni plastkasserne ligger et ringbind...


... fyldt med covers, som naturligvis ligger i samme rækkefølge som selve skiverne.


Det kan virke overflødigt, men jeg synes, det er svært at vurdere, om man har lyst til at se en film på baggrund af selve skiven. Derfor kan man nu bladre rundt i forsider og bagsider.

Det tog cirka en halv dag at lave arbejdet, som jo langt hen ad vejen blot er samlebånd, men det er alligevel vigtigt man tænker over, at få sat lommerne rigtigt, hvis man vil holde systemet. I forhold til hvor meget overblik og plads det skaber, synes jeg, tiden er godt givet ud.

Jeg fik også kigget på, hvilke film jeg nok ikke får set igen. Dem solgte jeg for ti kroner per styk i Blockbusters Byttebørs, hvor de fleste alligevel er købt for en tyver i sin tid. 


Tilbage er nu kun ét problem!

Hvad skal jeg gøre af alle de tomme dvd-kassetter?!

4 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Helt genialt! -Dog tror jeg ikke jeg kunne overholde systemet særligt længe...Der er for meget rodehovede over mig. Hey, har du husket at lave plads til Lost? Har en date med Mejse på tirsdag, så sender dem med hende da. Tusind tak for lån!

Belladotte(Helle) sagde ...

super smart :)

Jesper Pedersen sagde ...

Julia, du kan tro, der er plads til Lost... dog inde under sengen sammen med alle de andre flotte bokse, jeg har:)
Jeg skal se, om jeg ikke kan huske at sende The Final Season med Mejse på tirsdag... medmindre I har set den? Ellers kan jeg også bare fortælle slutningen...

Helle, ja ikke. Det er jo ganske simpelt, men det er tit de idéer, der er sværest at få.

Julie sagde ...

Hvis den der kasse er fra Ikea så er det lidt skummelt:D

Har lige fundet en rød kasse som ligner din. For en time siden lossede jeg alle mine dvd'er ned i - og konkluderede at jeg behøver mere plads. Dette var en fin løsning!

Send en kommentar