tirsdag den 20. marts 2012

Hvilken Snehvide glæder du dig mest til?


Jeg har tidligere skrevet om de to meget forskellige fortolkninger af Snehvide-eventyret, som får premiere i år. Tarsem Singhs farverige, familievenlige 'Mirror, Mirror' kan ses i Danmark fra torsdag den 29. februar, altså lige op til påskeferien. Den er oven i købet blevet udstyret med dansk titel, 'Lille Spejl på væggen der' og dansk tale, for det ikke skal være løgn. Julia Roberts spiller den smukke, onde dronning, så lur mig om ikke der bliver en del mor-og-barn-ture i biffen i løbet af påskeferien. 
Jeg tror, jeg springer over. Uden at have taget særligt meget stilling til selve filmen, har jeg vist bare besluttet mig for at boykotte Tarsem Singh efter hans ustyrligt ringe 'Immortals' fra sidste år. 

Jeg tror derimod godt, jeg kunne finde på at vove mig ind og se 'Snowwhite and the Huntsman', som får premiere i begyndelsen af sommerens blockbustersæson. Den holder den episke stil fra Tim Burtons 'Alice in Wonderland' og Peter Jacksons 'Lord of the Rings', og efter den nye fem minutter lange trailer er jeg i hvert fald overbevidst om, det bliver et brag af en film. For første gang har vi nu fået lov at se nærbilleder af dværgene, som spilles af blandt andre Bob Hoskins, Nick Frost, Ian McShane, Ray Winstone, Toby Jones og Eddie Marsan. Enten bliver det fuldstændigt fantastisk, eller også bliver et for-mange-gode-kokke-fordærver-maden-øjeblik.


2 kommentarer:

Helle sagde ...

jeg tror nu jeg vil se dem begge ... de ser gode ud på hver deres måde ...

Natazcha sagde ...

WOW! Den trailer ser godt nok fed ud!
Den må jeg se!
God weekend :)

Send en kommentar