tirsdag den 6. marts 2012

Caroline på månen med Monty Python


Arthur elsker bøger, og her er én af hans favoritter; 'Caroline på månen' er en herlig bog, udgivet af Lademann i midten af 60'erne, om en pige, der rejser ud i rummet med sine kæledyr. Jeg kan især godt lide et tidspunkt, hvor de sover i rumraketten på vej mod Månen, og en af hundene har mareridt om fisk med hunde- og kattehoveder.
Selve tegningen minder mig dejligt meget om introsketchen i Monty Pythons 'Meaning of Life', hvor alle seks medlemmer bobler rundt i et akvarium, forklædt som fisk. Scenen er præcis så intetsigende og fuldstændig genial, som kun Monty Python kan gøre den. Og så er effektarbejdet virkelig flot!
Nederst i indlægget, har jeg indlejret klippet fra YouTube, og hvor fantastisk er det ikke lige, at det er med franske undertekster :)


5 kommentarer:

Janni sagde ...

Hvor er den bare fin. Jeg fandt selv Caroline på stranden for ikke så længe siden, jeg havde den også som barn, men det eksemplar er findes vist ikke mere. Så da jeg kunne købe et magen til, til en krone slog jeg til.
Super fede (freaky) tegninger!

Helle sagde ...

den bog har jeg ,men jeg er jo også fra 1961 ,fik den som lille og jeg elskede den :)

Davids Engle sagde ...

Jeg er fra 65 og jeg havde også Caroline på stranden. Jeg elskede den, og jeg græd som pisket, når den lille hund bliver fanget på stenen af tidevandet. Fandt Caroline på månen på et loppemarked, men har ikke fået læst den endnu - nu glæder jeg mig:-)
Kate

Jesper Pedersen sagde ...

Uh, 'Caroline på stranden' kendte jeg slet ikke... men vi har én, der hedder 'Caroline i det vilde vest' også, som Arthur får i fødselsdagsgave. Det er nogle rigtigt fine tegninger, ja :)

Diana sagde ...

Har li klippet den i stykker til billeder ups

Send en kommentar