lørdag den 3. marts 2012

1230 Hama-hoveder på Viborg Bibliotek


I en tid, hvor alting foregår i det digitale og opløsningerne ikke kan blive høje nok, er det befriende, at det stadig findes noget som Hama-perler, som man kan sætte sammen til små pixel-lignende billeder på en dertil indretter perleplade. Vi har leget en del med det herhjemme på det sidste, og det er der åbenbart også andre der har, for nede på Viborg Hovedbibliotek hænger intet mindre end 1230 forskellige ansigter lavet på 29x29-perleplader af børnene i 12 af kommunens fritidsordninger.
Det giver absurde 1.034.430 Hama-perler i alle mulige farver, og det er ganske fantastisk at se på. Nogle af billederne er utroligt præcist udført, mens andre er meget enkle. Det er sjovt at se, hvor få velplacerede perler der egentlig skal til, før man kan se, hvad et billede forestiller. 
6 kommentarer:

Diana sagde ...

hvor inspirerende

Kaptajn Willy/Cirkus Bang sagde ...

Wauuu det ser da totalt fedt ud, god ide (måske bare lidt mindre!!!) hvis ens børn gider lave perler!

Jesper Pedersen sagde ...

Det kunne blive et smukt værk hængende over sofaen... i mindre skala.

Mille sagde ...

Syntes det er skønt i mega str. men min søn har ikke tålmodigheden til det og min datter er endnu for lille.(måske man selv skulle gå igang, men kan jo altid sige at det var børnene, som jeg har gjort så mange gange før:-))

Bookman sagde ...

Helt fantastisk ... må man låne et billed til et perleplade arrangement?

Jesper Pedersen sagde ...

Bookman, gerne for mig... jeg ved ikke, hvordan rettighederne er med Viborg Hovedbibliotek og de mange børn, der har kreeret perlepladerne. Men for min skyld, ingen alarm :)

Tilføj en kommentar