onsdag den 15. februar 2012

Cirkeline


Arthur har kastet sin store kærlighed på Cirkeline, og det er der jo ikke noget at sige til. 
Han har lært hende at kende fra en ny, rigtig flot app, jeg har downloadet til min iPad. Her fører man Cirkeline rundt i tegnerens værelse, over klaver, papkasser og tegnebord. Undervejs kan man lære at spille xylofon, tegne, høre dejlige Cirkeline-sange, spille vendespil og meget mere. Når man er færdig med at spille, kan man give Cirkeline natkjole på og putte hende i hendes tændstikæske. 
Mejse er kæmpefan af Cirkeline, og hun har længe ønsket sig en dukke fra Maki, som kommer i en fantastisk STOR tændstikæske. Den har hun nu fået i fødselsdagsgave af Arthur. Cirkeline-dukken har selskab af Frederik og Ingolf-dukkerne, som vi i forvejen havde. 
Derudover kan man i denne samling finde et par plastikfigurer samt naturligvis dvd-udgivelserne med de gamle kortfilm og de nye spillefilm. 

Vidste I i øvrigt, at Another World Entertainment netop har udgivet en dvd med helt nye Cirkeline-kortfilm, produceret i 2010? Den må vi også få anskaffet os inden længe. Samtidig har Filmstriben gjort Jannik Hastrups klassiske kortfilm tilgængelige online.Ingen kommentarer:

Send en kommentar